Növényvédelmi szolgáltatás

Közterületeken, parkokban, közintézményeknél előforduló szoliter, illetve sorfákat (vadgesztenyefa, platánfa, hársfa, tölgyfa) károsító rovarok -vadgesztenye aknázómoly, platán csipkés poloska, levéltetvek, lombrágó hernyók, pajzstetvek, atkák, takácsatkák, stb.-gombabetegségek -platán gnomónia, vadgesztenye guignardiás betegsége, tölgy lisztharmat, stb.- elleni, előrejelzésre (feromoncsapda) alapozott növényvédelme.

A felhasználásra kerülő növényvédő szerek gyakorlatilag nem mérgezőek, rendeltetésszerű használat esetén a méhekre, hasznos rovarokra, vizekre, vízi élőlényekre nem veszélyesek, rezisztenciaveszély nélkül általánosan használhatók, zöld jelzésű készítmények az integrált növényvédelemben.

A növényvédő szereket csak az engedélyezett módszer, a helyes mezőgazdasági gyakorlat szerint, a munkaegészségügyi és a kémiai biztonsági szabályok maradéktalan betartásával használjuk fel.

A növényvédelmi tevékenységet úgy szervezzük, hogy az elsodródás és a hulladékképződés elkerülhető legyen.

Rendelkezünk terepjáróra szerelt nagyteljesítményű légporlasztásos permetezőegységgel (horizontális teljesítmény 35 m, vertikális teljesítmény 40 m, 100 m tömlőre szerelt kézi vezérlésű pisztoly, elektrosztatizáló fej), amellyel a nehezen megközelíthető területeken is jól és hatékonyan tudunk védekezni. A környezet kiemelését az elektrosztatizáló fej biztosítja, így a zöldfelület fedettsége egyenletes és a készítmények hatékonysága jobb, az elsodródás veszélye pedig minimális.