Lakidar Kft.


A tartalomhoz

Lakossági felhívásTájékoztatjuk a lakosságot, hogy a XVI. kerület közterületein 2017.03.30 – 04.07 között vegyes fák tavaszi lemosó permetezését fogjunk végezni.

Megrendelő: Budapest Főváros XVI. Kerületi Önkormányzata
Kapcsolattartó: Jármay Katalin, 40-11-599, jarmaykata@bp16.hu

Permetezéshez felhasznált szer: Vektafid – A, Champ DP

Megjegyzések:
Tekintettel a bizonytalan időjárási tényezőkre, nem tudjuk pontosan megadni a munkavégzés kezdeti időpontját, de törekszünk a fent jelzett időintervallum betartására.
A tél végi lemosó permetezés csak az áttelelő kártevők ellen hatásos, a vegetációs időszakban megjelenő vagy felszaporodó kórokozók és kártevők technológiai szintű vagy eseti jellegű intézkedést kívánnak.
Az alkalmazott szer közterületi felhasználásra engedélyezett, környezetbarát készítmény. A leggondosabb munkavégzés közben is előfordul azonban, hogy a szer a parkoló autókra hullik. A permetezőszer az autóban semmilyen kárt nem okoz és az első autómosáskor - plusz költséget nem okozva – eltávolítható, könnyűszerrel lemosható.

Előre is szeretnénk elnézést kérni az okozott kellemetlenségekért!
• A gépeket 52-80 lóerős dízelmotorok üzemeltetik elkerülhetetlen zajt keltve.

Munkaterület: Szent Korona utcai lakótelep, Egyenes utcai lakótelep, Lándzsa utcai lakótelep, Jókai lakótelep, Centenáriumi lakótelep, Hősök tere, Pálfy tér, Havashalom park, Mátyás király tér, Erzsébet-liget.

Amennyiben a növényvédelmi permetezéssel kapcsolatban bárminemű kérdésük adódna, információt 061 40 50 258 telefonszámon kérhetnek.

Kérjük türelmüket és megértésüket.

MUNKAVÉGZŐ: Lakidar Kft. 1161 Csömöri út 42. Tel: 061 40-50-258


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe